Pensiunea Magdalena

- 4 stele
Fara video.
Pensiunea Magdalena :
Confort: 4 stele
Localitate: - jud: Arges
Nr Camere: 7 camere
Capacitate: 18 locuri
Pret: 40 lei
Adresa: Str. H. Richard nr 41A
Telefon #1: 0760193764
Telefon #2:
Email: cabanacampulung@yahoo.com
Pag web:
Afisari: 7796
Pensiunea Magdalena
Pensiunea Magdalena 1Pensiunea Magdalena 2Pensiunea Magdalena 3Pensiunea Magdalena 4Pensiunea Magdalena 5Pensiunea Magdalena 6Pensiunea Magdalena 7Pensiunea Magdalena 8Pensiunea Magdalena 9Pensiunea Magdalena 10
Detaliere oferta Pensiunea Magdalena

Pensiunea Magdalena are o capacitate de 18 locuri, impartite in 5 camere duble moderne si confortabile, si 2 camere a cate 3 paturi (1 dublu plus 2 de o persoana). Fiecare camera este dotata cu un grup sanitar propriu (cabina de dus, lavoar, WC si bideu), cu apa calda permanent. O atmosfera relaxanta - acces la terasa proprie, echipata cu bancute, mese si balansoare, televiziune prin cablu, mobilier de buna calitate.

Sala de mese, cu o capacitate de circa 20 de locuri, dotata cu un mobilier adecvat, de buna calitate, cu un design vesel si modern, ceea ce creeaza o ambianta specifica acestei pensiuni. In living va puteti relaxa vizionand un film la TV.Pensiunea mai poate fi inchiriata pentru diverese activitati, petreceri, festivitati sau chiar reuniuni de afaceri, noi ocupandu-ne de organizarea acestora, datoria dumneavoastra este doar aceea de a va simti bine. Va mai putem oferi spre utilizare si o bucatarie complet echipata cu toate cele necesare, sau puteti opta pentru varianta de autogospodarire, prin care sa va pregatiti pranzul, cina, gratarul.

Avem amenajata o parcare proprie. Pensiunea dispune de o livada in spatele pensiunii, amplasata langa iazul cu pesti.

Pe langa turism, va oferim si o oferta de cazare pe o perioda mai lunga timp, unde va veti simti ca in propria dumneavoastra casa, singura diferenta va fi ca noi ne vom ocupa in totalitate de intretinere si tot ce tine de organizarea unei case. - See more at: http://www.infokazare.ro/cazare/pensiunea-magdalena-campulung-muscel#sthash.qsCCOlsn.dpuf

Facilitati Pensiunea Magdalena

Informatii Generale :
sala de meseacces la bucatariefrigider in unitatecramaferma propriefoisor in curtegradina/curtegratar/barbequeinternet wirelessspalatoriesemineubarlivingTV in livingparcareloc de campareFacilitati Camere :
baie in cameracamera cu TVcamere cu balconincalzire centralainternet in camerajacuzzi in cameraTimp liber :
piscina in aer liberloc amenajat de joacaActivitati :
pescuitAltele :
Chech-in: ora 12Chech-out: ora 12animale de companie - NUplata cu cardul - NU
Alte detalii :

Pensiune din statiunea:
Fii Informat !
Aboneaza-te pe Facebook

sageata jos
Turism