• Candidatii USR Suceava la parlamentare, oameni noi in politica si cu rezultate deosebite in domeniile in care activeaza VIDEO

    Articol publicat pe www.informatiata.ro - la data de 03-11-2016

    De altfel, o parte dintre ei au declarat ca se simteau foarte dezamagiti de clasa politica romaneasca si nu erau interesati de aceasta activitate pana sa apara USR.
    Uniunea Salvati Romania Suceava (USR) si-a prezentat joi, in cadrul unei conferinte de presa, candidatii la alegerile parlamentare din iarna. Acestia sunt in mare majoritate intelectuali, cu rezultate deosebite in domeniile in care activeaza si, cel mai important, nu au mai facut pana acum politica. De altfel, o parte dintre ei au declarat ca se simteau foarte dezamagiti de clasa politica romaneasca si nu erau interesati de aceasta activitate pana sa apara USR. Ei au spus ca vor sa demonstreze ca se poate face politica in mod diferit decat pana acum, astfel incat Romania sa devina o tara "normala", "ca afara" (vezi declaratii video, se prezinta fiecare candidat). Lista candidaţilor USR Suceava pentru Camera Deputaţilor este deschisa de lector universitar doctor Cristian Pirghie, coordonatorul Observatorului Astronomic din Suceava, el fiind urmat de liderul filialei judetene, Teodora Munteanu. Pe urmatoarele locuri se afla programatorul Radu Plamadeala, Mihai Ilie Maierean, expert contabil, Alexandru Georgian Istrate, inginer silvic si Ion Marin, tehnician in cadrul Colegiului Tehnic Petru Musat. Lista USR Suceava pentru Senat este deschisa de Radu Tudor Ciornei, doctor in imunologie la Universitatea din Kentucky din Statele Unite, urmat de medicul Ciprian Vacareanu, care coordoneaza activitatea unui centru medical privat, si de omul de afaceri Lorena Ignatescu.