• Atac in stil mafiot in plina strada, in municipiul Suceava. Invidizi inarmati cu rangi si cu cagule pe cap au incercat sa sparga portbagajul unei masini VIDEO

    Articol publicat pe www.informatiata.ro - la data de 03-02-2018

    Masina apartine unui patron de case valutare si a unei firme de transport. Politistii suceveni fac cercetari pentru identificarea autorilor.
    Atac in stil mafiot, in plina strada, in municipiul Suceava, vineri seara. Patru indivizi cu cagule pe fata si cu manusi pe maini au incercat cu rangile sa sparga portbagajul masinii unui afacerist din oras. Barbatul, patron al unor case de schimb valutar si a unei firme de transport, era la sauna, aproape de centrul orasului si isi lasase masina parcata intr-o zona cu birouri. O femeie i-a observat pe cei patru si a strigat la ei, moment in care unul din indivizi a amenintat-o ca ii sparge capul cu ranga. La scurt timp, cei patru au fugit probabil de frica trecatorilor. Afaceristul a fost chemat afara si a sunat la 112. Masina sa a fost avariata. Politistii au facut cercetari la fata locului si au luat probe. Ei vor sa monitorizeze si imaginile de pe camerele video din zona. Afaceristul nu avea nimic de valoare in portbagaj, insa cei care au incercat sa sparga masina au cautat fie bani, fie bunuri pe care au vrut sa le sustraga. Trecatorii din zona erau stupefiati de cele intamplate, mai ales ca vorbim de o strada circulata si aproape de centrul orasului. Politistii fac acum cercetari. In ultimele saptamani mai multi patroni de case valutare au fost filati pentru ca apoi sa aiba loc spargeri.