• Cum va fi vremea in urmatoarele zile, vezi prognoza meteo

  Articol publicat pe www.informatiata.ro - la data de 05-02-2013

  Temperaturile vor scadea la sfarsitul acestei saptamani iar in unele zone va ninge.
  Urmatoarele zile vor fi calduroase, dar sfarsitul saptamanii vine cu vreme racoroasa, titreaza rtv.net. Meteorologii RTV ne avertizeaza ca de vineri va ploua in marea parte a tarii, iar in unele zone va ninge. Miercuri, vremea se mentine mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada din an. Soarele va imparti cerul cu norii, iar spre seara, pe arii restranse va ploua in Banat si in sudul Crisanei si cad precipitatii mixte in Muntii Banatului. Dimineata in sudul si sud-estul tarii este posibil sa mai apara ceata. Vor fi 3 grade in Bucovina si estul Transilvaniei si 13 grade in vest si sud.
  Joi, chiar daca temperaturile sunt mai ridicate decat in mod normal, ploua, cade lapovita si ninge la munte, in timp ce local in vest, sud-vest si centru si izolat in restul tarii ploua slab. In primele ore ale zilei vor fi conditii de ceata in zonele joase din sudul si sud-estul tarii. Noaptea, in schimb, cad precipitatii pe arii tot mai extinse in sudul, estul si centrul tarii si se transforma treptat in ninsoare indeosebi in Transilvania, la deal si la munte. In a doua parte a zilei vantul prinde putere in sudul si sud-estul tarii. Vor fi 3 grade in vest, nord-vest si centru si 14 grade in Baragan.
  Vremea se raceste vineri. Vor fi intre minus 2 grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 11 grade in Dobrogea. In sud-est ploua, iar in celelalte zone va ninge. Vantul are ceva mai multa putere indeosebi in regiunile sudice.
  La sfarsitul saptamanii si inceputul saptamanii viitoare avem temperaturi normale pentru aceasta luna, mai putin in sud si sud-est, unde acestea se mentin mai ridicate. Sambata vor fi cateva ploi slabe in Dobrogea, iar in vest si nord-vest va fulgui, urmand ca probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa creasca la inceputul saptamanii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 2 si 8 grade.