• Amenzi de 15.000 de lei pentru cei de la Pfeiffer, daca nu remediaza problemele de pe strada Gheorghe Doja in 24 ore VIDEO

    Articol publicat pe www.informatiata.ro - la data de 11-08-2015

    Viceprimarul Lucian Harsovschi crede ca cei de la firma Pfeiffer nu iau in serios comandamentele de lucru de la Primaria Suceava.
    Viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi le-a spus celor de la firma Pfeiffer, in cadrul comandamentului de marti, ca daca nu remediaza pana miercuri problemele de pe strada Gheorghe Doja, vor fi amendati. El a declarat ca cei de la firma constructoare sunt in urma cu lucrarile si le-a cerut acestora sa mareasca ritmul pentru a se incadra in termenul limita de 30 septembrie. Harsovschi s-a declarat nemultumit de lucrarile facute pe strada Gheorghe Doja si i-a amenintat pe constructori cu trei amenzi. "Au trei interventii pe strada Gheorghe Doja, pentru trei bransamente, care nu au fost facute si li s-a spus clar ca in cazul in care pana miercuri nu vor reface strada la starea initiala, vor primi pentru fiecare interventie, bransament, amenda de 5.000 de lei, in total 15.000 de lei. Constructorii au declarat ca vor termina lucrarea marti", a precizat viceprimarul.