• Traian Basescu ii recomanda lui Gheorghe Flutur "sa nu se mai impauneze" cu realizarile guvernului Boc in judetul Suceava VIDEO

    Articol publicat pe www.informatiata.ro - la data de 25-05-2016

    "S-o lase putin mai usor cu ce a reusit el sa faca in judetul Suceava, ca am pus umarul foarte multi ca sa se se faca ceva in judet in timpul guvernului Boc", a explicat Basescu.
    Fostul presedinte, Traian Basescu, in prezent lider al PMP, i-a transmis din Suceava un mesaj liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la intalnirea pe care a avut-o miercuri cu membrii locali ai acestei formatiuni. Razand, Basescu i-a transmis lui Flutur "sa nu se mai impauneze" cu realizarile din judetul Suceava de pe vremea guvernului Boc si asta pentru ca responsabili de aceste realizari sunt ministrii care au alocat fonduri dar si fostul presedinte. Traian Basescu a vrut sa ii reaminteasca lui Gheorghe Flutur ca "stiu bine cat sprijin a primit si de la cine" si ii recomanda "s-o lase putin mai usor cu ce a reusit el sa faca in judetul Suceava, ca am pus umarul foarte multi ca sa se faca ceva in judet in timpul guvernului Boc". "Meritul lui Flutur a fost ca a avut un guvern si sustinere pentru judetul Suceava cat nu au avut alte judete", a explicat liderul PMP, care a precizat ca ar trebui invitati fostii ministri ai cabinetului Boc la obiectivele reabilitate, precum manastiri sau drumuri din judetul Suceava.