Un barbat din Siret si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc

de: www.informatiata.ro
Translate in English
08.11.2018

Un barbat de 58 de ani, din orasul Siret, si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc. Acesta a mers miercuri seara in vizita la cuscra sa. In momentul in care a parasit apartamentul femeii, barbatul s-a apropiat de balustrada, s-a dezechilibrat si a cazut de la etaj.
La fata locului au ajuns politistii si un echipaj SMURD. Dupa ce a primit ingrijiri medicale la fata locului barbatul a fost transportat la UPU Suceava. Din nefericire, acesta a decedat cateva ore mai tarziu in unitatea medicala.
Apropiatii barbatului sustin ca acesta ar fi consumat bauturi alcoolice inainte de a se deplasa la domiciliul cuscrei sale. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga Spitalului Judetean Suceava in vederea efectuarii necropsiei.


Stiri asemanatoare:

copil ranit Copil de 7 ani, cu un deget taiat, dupa ce s-a jucat cu o bardita impreuna cu verisorul sau Copil de 7 ani, cu un deget taiat, dupa ce s-a jucat cu o bardita impreuna cu verisorul sau
Copil de 7 ani, accidentat la o mana dupa ce adultii l-au lasat pe el si pe verisorul mai mare sa se joace cu bardita. S...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+