Un barbat din Siret si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc

de: www.informatiata.ro
Translate in English
08.11.2018

Un barbat de 58 de ani, din orasul Siret, si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc. Acesta a mers miercuri seara in vizita la cuscra sa. In momentul in care a parasit apartamentul femeii, barbatul s-a apropiat de balustrada, s-a dezechilibrat si a cazut de la etaj.
La fata locului au ajuns politistii si un echipaj SMURD. Dupa ce a primit ingrijiri medicale la fata locului barbatul a fost transportat la UPU Suceava. Din nefericire, acesta a decedat cateva ore mai tarziu in unitatea medicala.
Apropiatii barbatului sustin ca acesta ar fi consumat bauturi alcoolice inainte de a se deplasa la domiciliul cuscrei sale. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga Spitalului Judetean Suceava in vederea efectuarii necropsiei.


Stiri asemanatoare:

Chetrariu Iulian Soferul care a ucis o mama pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava iar pe fiica ei a ranit-oSoferul care a ucis o mama pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava iar pe fiica ei a ranit-o
Soferul de 26 de ani, care a spulberat pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava o mama si un copil in carut, a fo...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+