A fost semnat contractul de finantare pentru reabilitarea cladirii Primariei Suceava FOTO

de: www.informatiata.ro

In cursul zilei de luni a fost semnat contractul de finatare pentru reabilitarea cladirii Primariei Suceava. "In prezenta domnului director general al ADR Nord-Est, Vasile Asandei, am semnat contractul de finantare pentru cresterea eficientei energetice a cladirii Primariei Municipiului Suceava", a precizat Lucian Harsovschi, viceprimarul Sucevei.
Valoarea totala a investitiei este de 7.453.513 lei inclusiv TVA din care 4.808.199 lei au fost alocati pentru constructii/montaj. Contributia municipiului Suceava este de 150.269,78 lei, ce reprezinta 2% din valoarea totala eligibila a proiectului. Durata de realizare a investitiei este de 24 luni.
Activitatile proiectului sunt: imbunatatirea izolatiei termice a anvelopei cladirii(pereti exteriori, ferestre, tamplarie, planseu peste ultimul nivel, planseu peste subsol), sarpantelor si invelitoarelor, inclusiv masuri de consolidare a cladirii; reabilitarea si modernizarea instalatiilor pentru prepararea si transportul agentului termic pentru incalzire si a apei calde menajere, a sistemelor de ventilare si climatizare, inclusiv sisteme de racire pasiva, precum si achizitionarea si instalarea echipamentelor aferente si racordarea la sistemele de incalzire centralizata, dupa caz; utilizarea surselor regenerabile de energie pentru asigurarea necesarului de energie termica pentru incalzire si prepararea apei calde de consum; implementarea sistemelor de management energetic avand ca scop imbunatatirea eficientei energetice si monitorizarea consumurilor de energie(ex. achizitionarea si instalarea sistemelor inteligente pentru gestionarea energiei electrice); inlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent si incandescent cu corpuri de iluminat cu eficienta energetica ridicata si durata mare de viata; orice alte activitati care conduc la indeplinirea realizarii obiectivelor proiectului (inlocuirea lifturilor, inlocuirea circuitelor electrice - scari, subsol, lucrari de demontare/montare a instalatiilor si echipamentelor montate, lucrari de reparatii la fatade etc.).


foto 1: A fost semnat contractul de finantare pentru reabilitarea cladirii Primariei Suceava FOTO
Stiri asemanatoare:

sursa foto Punctu.ro Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava in sedinta extraordinara privind lipMembrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava in sedinta extraordinara privind lip
Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava se vor reuni, in sedinta extraordinara, marti, 19 februa...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+