Alexandru Baisanu, scrisoare deschisa catre conducerea PNL privitor la desemnarea "nestatutara" a lui Balan drept candidat la Primaria Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
20.10.2015

Deputatul PNL de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, s-a adresat conducerii centrale a partidului printr-o scrisoare deschisa in care precizeaza ca a fost validata nestatutar candidatura lui Ioan Balan pentru Primaria Suceava. Baisanu cere in continuare efectuarea unui sondaj corect pentru desemnarea candidatului PNL Suceava pentru fotoliul de primar al municipiului resedinta de judet. Redam in continuare continutul scrisorii deschise:
"SCRISOARE DESCHISA catre Biroul Permanent al Partidul National Liberal, in atentia co-presedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, Comisie de Arbitraj a Partidului National Liberal, Comisiei de Unificare a Partidului National Liberal. Domnilor co-presedinti, va informez prin prezenta ca in cursul zilei de joi, saptamana trecuta, Birourile reunite ale PNL Suceava au validat NESTATUTAR candidatura deputatului Ioan Balan pentru Primaria Suceava. Fara sa intru in alte amanunte, va aduc la cunostinta inca o data ca disponibilitatea mea de a ma supune unui sondaj de opinie care sa desemneze candidatul PNL pentru Primaria Suceava este TOTALA. Nici un moment nu s-a pus problema evitarii din partea mea a acestui sondaj. Avand in vedere dorinta mea de realizare a sondajului de opinie, cer anularea imediata a deciziei luate de Birourile reunite ale PNL Suceava. Avand in vedere ca la nivelul conducerii PNL s-a luat decizia ca firma CSOP sa realizeze acest sondaj la Suceava si fiind de notorietate faptul ca Andrei Musetescu este un apropiat declarat si asumat al domnului Vasile Blaga si fostului PDL, sunt nevoit sa va solicit urmatoarele: Va rog sa dispuneti ca o alta firma specializata sa realizeze acest sondaj de opinie, aspect care poate elimina orice suspiciune privind corectitudinea rezultatelor colectate si prelucrate. Amicitia dintre contracandidatul meu si Vasile Blaga este o evidenta pentru intreaga opinie publica din Suceava si nu numai. Mai mult decat atat, am inteles in discutiile repetate avute cu domnul Musetescu ca nu este vorba despre CSOP ci de o alta firma, aspect care ma ingrijoreaza si mai mult. In cazul in care nu doriti sa reveniti asupra acestei decizii, va rog sa aprobati dublarea operatorilor folositi de Andrei Musetescu cu operatori ai unei alte firme specializate propuse de catre mine. Daca veti aproba oricare din cele doua solicitari ale mele, voi considera ca sunt intrunite toate conditiile necesare si suficiente care stau la baza realizarii unui sondaj de opinie corect si relevant, iar semnarea contractului devine o formalitate.Va asigur de toata stima si consideratiunea.
Deputat Stefan Alexandru Baisanu"

Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu in Parlamentul Romaniei Alexandru Baisanu, discurs emotionant in Parlament despre Bucovina si ziua ei VIDEO videoAlexandru Baisanu, discurs emotionant in Parlament despre Bucovina si ziua ei VIDEO
Deputatul ALDE, Stefan Alexandru Baisanu, a tinut miercuri un discurs emotionant in Parlamentul Romaniei, subiectul fiin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata