Aproape 490.000 de lei, incasati de Primaria Suceava din taxe si impozite in numai doua zile VIDEO

de: www.informatiata.ro

De luni, 7 ianuarie, se pot plati taxele si impozitele locale la Primaria Municipiului Suceava. Astfel, in primele doua zile sucevenii au achitat aproape 490.000 de lei.
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ca luni s-a incasat suma de 250.707 lei, in timp ce marti suma de 238.038 lei.
Plata taxelor si impozitelor se poate face la ghiseul primariei sau online prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro.
"Eu invit sucevenii care au posibilitatea si vor sa plateasca aceste taxe sa o faca pentru ca sunt multe lucruri de facut in oras, cetatenii au dreptate, au observatii, dar pentru a putea face, eu le spun multora, la primarie e ca si la casele lor, totul se opreste la bani, nu ca nu am sti ce avem de facut. Stim exact toate prioritatile Sucevei si toate stradutele, din pacate ne rezumam si noi ca acasa, la bani", a declarat Ion Lungu.


Stiri asemanatoare:

instruire alegeri europarlamentare  Pregatiri pentru alegerile europarlamentare, la Prefectura SuceavaPregatiri pentru alegerile europarlamentare, la Prefectura Suceava
Institutia Prefectului Judetul Suceava a demarat pregatirile pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+