Atentie la ce cumparati! Produse infestate cu Listeria, la Auchan

de: www.informatiata.ro
Translate in English
14.12.2018

Auchan retrage noi produse, ca urmare a depistarii bacteriei Listeria monocytogenes, anunta presa centrala. La doua zile dupa primul anunt postat pe site-ul Autoritatii Nationale Sanitare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost publicat un altul, prin care Auchan recheama loturile 3044 (expira pe 15 decembrie) si 3184 (expira pe 29 decembrie) ale produsului Auchan File de Somon de Alaska afumat 60g, cod EAN: 5949084000160, titreaza mytex.ro.
'In urma analizelor efectuate la un esantion din cele 5 analizate s-a detectat Listeria monocitogenes. Persoanele care au achizitionat aceste produse sunt invitate sa nu le mai consume si sa se intoarca cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma', au informat reprezentantii Auchan, multumind pentru intelegere.
Initial, compania Auchan a anuntat ca recheama produsul Somon de Alaska afumat 200g, cod EAN : 5949084010381, lot 3184, exp 29.12.2018.Bacteria Listeria monocytogenes poate cauza listerioza, o boala care afecteaza adesea nou-nascutii, persoanele varstnice, femeile insarcinate si persoanele cu un sistem imunitar scazut. Poate dura pana la 70 de zile pana cand boala se manifesta. Simptome pot fi: febra, slabiciune, varsaturi, confuzie si gat rigid si pot dura saptamani. In urma unui tratament cu antibiotice, infectia poate fi vindecata.


Stiri asemanatoare:

cabinet stomatologic falsa doctorita Dosar penal pentru o falsa doctorita care trata copii intr-un cabinet stomatologic din Obcini VIDEO videoDosar penal pentru o falsa doctorita care trata copii intr-un cabinet stomatologic din Obcini VIDEO
Falsa stomatoloaga de copii din Suceava, cercetata de Colegiul Medicilor Dentisti, de Politie dar si de DSP. Este vorba ...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+