Atentionare meteo de vant puternic, ploi si ninsoare

de: www.informatiata.ro
Translate in English
01.04.2015

Atentionarea este valabila pentru intreaga tara, pentru intervalul 1 aprilie, ora 13.00 si pana pe 3 aprilie, ora 18.00.

Atentionare meteo de vant puternic, ploi si ninsoare, pentru judetul Suceava. De altfel, vremea se strica in toata tara. Atentionarea meteo de vant, ploi si ninsori a fost emisa de ANM pentru intreaga tara, pentru intervalul 1 aprilie, ora 13.00 si pana pe 3 aprilie, ora 18.00.Potrivit ANM, in intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi local 60 km/h. In zona montana vantul va sufla tare, iar pe creste va depasi la rafala 90 km/h.La munte vor predomina ninsorile, iar mai ales in Carpatii Orientali si in Carpatii Occidentali izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp si se va depune strat nou de zapada. Vor fi si intervale in care ninsoarea va fi viscolita.In Maramures, Transilvania, Crisana si local in Moldova si in zonele deluroase din restul tarii, trecator, precipitatiile, in general slabe cantitativ, vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, mai ales in noaptea de joi spre vineri si in cursul zilei de vineri, 3 aprilie.


Stiri asemanatoare:

foto Wikipedia Ambasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii BucovinaAmbasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii Bucovina
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va dona carti Bibliotecii Bucovinei "I.G. Sbiera" Suceava. La Biblioteca Bucovin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+