Baisanu ataca proiectul de consiliu local prin care se prevede montarea de contoare de energie termica la scarile de bloc din banii municipalitatii VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
27.05.2016

Baisanu a spus ca populatia ar trebui consultata prin intermediul unui referendum in vederea montarii acestor aparate din banii sucevenilor, si nu ai firmei de termoficare, Thermonet, asa cum ar fi normal. Liderul ALDE Suceava a precizat ca s-ar putea cumpara centrale termice pentru cei care mai sunt racordati la sistemul centralizat cu suma de 11 milioane lei, si asta ar fi o solutie viabila pentru cetatenii municipiului Suceava.

Stefan Alexandru Baisanu, candidatul ALDE la fotoliul de primar al Sucevei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca unul dintre proiectele care trebuiau supuse votului consilierilor locali suceveni si care ulterior a fost retras de pe ordinea de zi, este imoral. Baisanu s-a referit la proiectul ce prevede alocarea a 23 de milioane de lei de la bugetul local pentru montarea unor contoare de energie termica la scara blocului. Baisanu a spus ca populatia ar trebui consultata prin intermediul unui referendum in vederea montarii acestor aparate din banii sucevenilor, si nu ai firmei de termoficare, Thermonet, asa cum ar fi normal. Liderul ALDE a precizat ca s-ar putea cumpara centrale termice pentru cei care mai sunt racordati la sistemul centralizat cu suma de 11 milioane lei, si asta ar fi o solutie viabila pentru cetatenii municipiului Suceava. Stefan Alexandru Baisanu a dat drept exemplu o firma din municipiul Iasi, care dupa ce a castigat licitatia de transport si distribuire a agentului termic, timp de trei ani, a investit peste sase milioane de euro si a precizat ca Thermonet nu a facut investitii pentru suceveni,insa vrea sa faca termoficare pe banii lor. Candidatul ALDE la Primaria Suceava a declarat ca firmele Thermonet si Bioenergy nu au avize de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice pe tariful de vanzare, fapt ce constituie infractiune. "Ion Lungu realizeaza ca va pierde alegerile, iar pe ultima suta de metri vrea sa vireze in contul celor de la Thermonet cinci milioane de euro pentru cumpararea acestor instalatii", a concluzionat Stefan Alexandru Baisanu.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+