Bursa locurilor de munca in domeniul confectiilor

de: www.informatiata.ro
Translate in English
05.09.2014

filmari nunti

La cererea angajatorilor din domeniul confectiilor textile, AJOFM Suceava organizeaza vineri 12 septembrie, ora 10, la sediul agentiei judetene din strada Tudor Vladimirescu f.n., precum si la sediul Punctului de lucru din Falticeni, bursa speciala a locurilor vacante in domeniul confectiilor.

AJOFM Suceava Suceava organizeaza vineri 12 septembrie, ora 10, la sediul agentiei judetene din strada Tudor Vladimirescu f.n., precum si la sediul Punctului de lucru din Falticeni bursa speciala a locurilor vacante in domeniul confectiilor. Sunt asteptate persoanele care doresc sa lucreze in domeniul confectiilor, indiferent daca sunt calificate sau nu, precum si angajatorii cu deficit de forta de munca in acest domeniu.Sunt disponibile un numar de 409 locuri vacante, oferite de angajatorii care au confirmat prezenta pana acum. Din totalul posturilor vacante, 200 sunt pentru solicitantii din Suceava si 209 se adreseaza celor care cauta un loc de munca in Falticeni.


Stiri asemanatoare:

foto Wikipedia Ambasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii BucovinaAmbasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii Bucovina
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va dona carti Bibliotecii Bucovinei "I.G. Sbiera" Suceava. La Biblioteca Bucovin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+