CAS Suceava a aplicat anul trecut medicilor, farmacistilor dar si spitalelor din judet amenzi de peste 570.000 de lei

de: www.informatiata.ro
Translate in English
30.01.2015

Trei spitale din judet au fost sanctionate cu diminuare de 3 % din valoarea lunara de contract pentru raportarea eronata a consumului de medicamente, in valoare de 35.956,94 lei.

Casa de Asigurari de Sanatate Suceava a efectuat pe parcursul anului trecut 218 actiuni de control la medici de familie, in spitale dar si la farmacii. In urma verificarilor s-au aplicat 306 sanctiuni contractuale, contravaloarea acestor sanctiuni ridicandu-se la nu mai putin de 576.629,85 lei. Trei spitale din judet au fost sanctionate cu diminuare de 3 % din valoarea lunara de contract pentru raportarea eronata a consumului de medicamente, in valoare de 35.956,94 lei. Alte 2 spitale au fost sanctionate cu restituirea unor sume nejustificate in valoare de 3.758,05 lei.CAS a luat 4 masuri de atentionare pentru respectarea clauzelor contractuale si a actelor normative din domeniul sanatatatii iar 3 spitale au fost sanctionate cu diminuare de 1% din valoarea lunara de contract, in valoare de 53.117,38 lei pentru nerespectarea unor clauze contractuale. Potrivit unui comunicat al CAS Suceava,la cele trei spitale s-au constatat nereguli precum: necompletarea corecta si la zi a foilor de spitalizare de zi, spitalizare continua, nerespectarea obligatiei de comunicare catre CAS, in termenul stabilit de lege, a modicarilor survenite in derularea contractului.


Stiri asemanatoare:

foto Wikipedia Ambasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii BucovinaAmbasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii Bucovina
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va dona carti Bibliotecii Bucovinei "I.G. Sbiera" Suceava. La Biblioteca Bucovin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+