Caprioara prinsa intr-un gard, salvata de pompieri VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
12.01.2019

Pompierii de la Garda de Interventie Siret au salvat o caprioara care se blocase in plasa unui gard. Sambata, in jurul pranzului, un localnic din orasul Siret a anuntat la 112 ca in gradina sa se afla o caprioara. Aceasta era agatata in plasa unui gard si se zbatea speriata.
Pompierii militari au ajuns la fata locului si au eliberat caprioara din latul facut de gard, dupa care au eliberat-o in padurea din marginea orasului.
"Din fericire, a fost o misiune la care pompierii au intervenit, cu totii, cu zambetul pe buze, dar cu aceeasi satisfactie a reusitei, cand totul se termina cu bine", a precizat Alin Galeata, purtator de cuvant al ISU Suceava.


Stiri asemanatoare:

cabinet stomatologic falsa doctorita Dosar penal pentru o falsa doctorita care trata copii intr-un cabinet stomatologic din Obcini VIDEO videoDosar penal pentru o falsa doctorita care trata copii intr-un cabinet stomatologic din Obcini VIDEO
Falsa stomatoloaga de copii din Suceava, cercetata de Colegiul Medicilor Dentisti, de Politie dar si de DSP. Este vorba ...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+