Casa distrusa de un incendiu in localitatea Frumosu

de: www.informatiata.ro
Translate in English
08.02.2019

Incendiu puternic la o casa din comuna Frumosu, joi seara. La fata locului s-au deplasat pentru localizarea si lichidarea incendiului doua echipaje de pompieri din cadrul ISU Suceava, Detasamentul de Pompieri Campulung Moldovenesc si pompierii civili din cadrul Primariei Frumosu. Incendiul a fost lichidat dupa mai bine de trei ore. Flacarile au distrus acoperisul casei de locuit pe o suprafata de aproximativ 100 mp si o parte din peretele exterior al locuintei, pe o suprafata de aproximativ 15 mp si s-au degradat plafoanele, peretii locuintei, parchetul nelaminat, elemente de tamplarie din PVC, mobilier, electrocasnice, elemente textile, invelitoarea din tabla a acoperisului, instalatii sanitare si instalatia electrica a locuintei. Din fericire in urma incendiului nu s-au inregistrat victime omenesti.
Incendiul a pornit de la un scurtcircuit la tabloul electric.Casa apartine unei localnice de 52 de ani. Femeia a declarat locuinta nu era asigurata.


Stiri asemanatoare:

sursa foto DRDP Iasi  Tir rasturnat pe DN 17, in Pasul Mestecanis FOTO Tir rasturnat pe DN 17, in Pasul Mestecanis FOTO
Accident rutier pe DN 17, in zona Pasului Mestecanis, sambata dupa amiaza. Posibil pe fondul vitezei neadaptate, soferul...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+