Cine sunt cei care vor sa conduca judetul. Ioan Bogdan Codreanu de la PMP, candidat cercetat de DNA VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
22.05.2016

Codreanu a fost surpriza celor de la PMP pentru alegerile locale din acest an, mai ales ca este vazut ca un gospodar in localitatea pe care o conduce, Pojorata. El este insa cercetat pentru dare de mita, cumparare de influenta si remitere de foloase materiale unor functionari din cadrul Ministerului Agriculturii dar si de la Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi.

PMP propune pentru sefia Consiliului Judetean Suceava pe primarul comunei Pojorata, Ioan Bogdan Codreanu. Acesta candideaza in acelasi timp si pentru un nou mandat la primarie. Codreanu a fost surpriza celor de la PMP pentru alegerile locale din acest an, mai ales ca este vazut ca un gospodar in localitatea pe care o conduce. Si cam atat, pentru ca Pojorata nu inseamna toata zona de munte sau tot judetul. Codreanu spune ca are planuri mari pentru dezvoltarea judetului Suceava si vrea sa aplice modelul de la Pojorata pentru toata zona, numai ca nu explica in ce consta acest model. In plus, candidatul PMP, oricate intentii bune ar avea, nu poate ascunde faptul ca are probleme cu legea, fiind cercetat de DNA intr-un dosar de coruptie, in calitate de SUSPECT. Codreanu este cercetat pentru dare de mita, cumparare de influenta si remitere de foloase materiale unor functionari din cadrul Ministerului Agriculturii dar si de la Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi. De asemenea, el este cercetat si pentru fraude cu fonduri europene. Procurorii DNA Suceava au ridicat mai multe documente de la Primaria Pojorata la finele lui 2015 si au mai descins inca in 9 locatii, inclusiv la Ministerul Agriculturii dar si la sediul Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi (vezi video momentul cand Codreanu este adus la DNA Suceava). Nu este singurul candidat certat cu legea promovat in judet de partidul lui Traian Basescu. Un altul este fostul primar al Radautiului, Aurel Olarean, plasat pe lista de consilieri locali de la Radauti in ciuda faptului ca a stat prin arest si a fost adus in mai multe randuri la DNA Bucuresti in dosare de coruptie.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+