Comunicat de presa taios de la PSD Suceava cu privire la cazul lui Cristian Boberschi

de: www.informatiata.ro
Translate in English
07.07.2017

filmari nunti
PSDPSD

Cusnir il pune pe punct pe colegul de partid exclus cu sloganuri rasuflate gen 'Totul pentru Suceava' (asta e din ciclul sa facem totul si sa nu precupetim vreun efort) si vorbeste despre interesele 'echipei', referindu-se la organizatia municipala a PSD pe care o conduce. Se ridica si o alta intrebare: daca si cat au trebuit sa plateasca oamenii la partid pentru a ajunge consilieri locali pentru ca asa ne informeaza comunicatul semnat in numele organizatiei municipale PSD Suceava de Dan Ioan Cusnir. Acesta sustine ca Boberschi nu stie sa citeasca o sentinta a tribunalului.

In legatura cu afirmatiile transmise in spatiul public de catre Neculai Cristian Boberschi, suntem nevoiti sa facem urmatoarele precizari:

1. Neculai Cristian Boberschi ori minte prin omisiune, ori nu stie sa citeasca o sentinta a Tribunalului Suceava. Sentinta din data de 04.07.2017 a Tribunalului Suceava, la punctul 6 anunta urmatoarea solutie: 'Respinge cererea de anulare a procesului verbal intocmit de Biroul Organizatiei Municipale PSD, inregistrat sub nr. 32/19.12.2016, ca nefondata'.

Ca sa priceapa si Domnul Neculai Cristian Boberschi: hotararea Biroului Organizatiei Municipale, de retragere a sprijinului politic este fondata si confirmata de catre Instanta.

2. Neculai Cristian Boberschi ataca echipa din care a facut parte, desi echipa nu il mai doreste, pentru ca el nu s-a supus regulilor echipei si nu a inteles spiritul muncii in echipa. In acest sens, echipa s-a exprimat cu 18 voturi pentru retragerea sprijinului politic si unul impotriva.

3. Fiecare partid are norme interne, prevazute in statut, pentru evaluarea activitatii membrilor. Deoarece Neculai Cristian Boberschi pare a fi foarte grabit, nu are rabdare sa astepte motivarea Instantei si dezinformeaza presa si opinia publica Suceveana, datorita demersurilor sale si pentru a-i facilita dialogul cu Biroul Organizatiei Municipale a PSD, suntem nevoiti ca saptamana viitoare sa reevaluam munca, meritele, activitatea in cadrul PSD Suceava dar si atitudinea si probitatea morala a domnului Neculai Cristian Boberschi, pentru intreaga perioada cat a fost membru al PSD dar si dupa ce i-a fost retras sprijinul politic. In urma acestei evaluari, in functie de decizia Biroului Organizatiei Municipale, vom face o noua propunere catre Comitetul Executiv Judetean al PSD.

4. De fapt, Neculai Cristian Boberschi nu doreste sa faca parte din echipa PSD Suceava. Singurul lucru pe care il doreste este sa redevina Consilier Local pentru a putea face jocul lui Ion Lungu, a lui Lucian Harsovschi si a PNL-ului si pentru a-si recupera sumele de bani pe care atat el cat si Daniel Apetroaie afirma ca le-ar fi cheltuit pentru a deveni Consilieri Locali. In timp ce deviza Organizatiei Municipale este 'Totul pentru Suceava', Neculai Cristian Boberschi pare ca doreste sa reinstaureze, cu forta, deviza 'Totul pentru mine'.

In numele Organizatiei Municipale PSD Suceava,

Dan Ioan Cusnir

Presedinte Interimar al Organizatiei Municipale PSD Suceava


Stiri asemanatoare:

Ioan Stan Declaratie politica a senatorului Ioan Stan. Acesta declara ca MCV nu mai are nici o baza legala in Declaratie politica a senatorului Ioan Stan. Acesta declara ca MCV nu mai are nici o baza legala in
Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, a sustinut astazi o declaratie politica. In randurile de mai jos, va prezentam inte...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+