Constantin Boliacu: "Multumesc celor care m-au votat si echipei care m-a sprijinit in campanie si ii asigur ca alianta voi face doar cu radautenii"

de: www.informatiata.ro
Translate in English
09.06.2016

Constantin Boliacu, presedintele ALDE Radauti, a tinut sa multumeasca celor care l-au votat la alegerile de duminica pentru functia de primar. Boliacu a precizat ca singura alianta pe care o va face din postura de presedinte de partid si de consilier local va fi cea cu radautenii.Liderul ALDE Radauti a dat asigurari ca impreuna cu ai sai colegi consilieri va incerca sa stopeze jaful asupra bugetului primariei.

"In primul rand vreau sa multumesc cetatenilor care m-au votat si echipei de consilieri care m-a sustinut in campanie. Nu a fost usor ca intr-un timp atat de scurt, circa 2 luni, sa ne mobilizam si sa obtinem un scor apropiat de PSD si PNL, astfel ca pentru functia de primar am obtinut un procent de 20,18%, la Consiliul local 13,58% (3 consilieri ALDE) si 11,81% la Consiliul Judetean. La votul pentru Consiliul Judetean si Local am obtinut un procent dublu fata de cel obtinut de ALDE la nivel national. Am demonstrat ca se poate sa convingi cetatenii sa iti acorde votul daca ai proiecte viabile de dezvoltare a municipiului, pe care de acum inainte le voi promova din postura de consilier local. A fost si multa mizerie in aceasta campanie electorala, dar nu la fel de multa ca cea produsa de ghenele de gunoi din oras si de deseurile toxice. Ceea ce am adus la cunostinta publica in campanie sunt realitati care nu trebuie sa se repete in perioada urmatoare, iar echipa ALDE Radauti va veghea la acest lucru. Ii asigur pe cetateni ca voi face alianta doar cu radautenii si in interesul acestora si voi incerca sa stopez jaful asupra bugetului Primariei", a declarat economistul Constantin Boliacu.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+