Constantin Boliacu, SCRISOARE DESCHISA CATRE RADAUTENI

de: www.informatiata.ro
Translate in English
30.11.2015

"Voi candida la functia de primar al municipiului Radauti, daca voi fi preferat de cetateni, iar sondajele vor arata acest lucru".

In urma intoxicarilor venite pe diverse canale, tin sa le transmit radautenilor ca voi candida pentru functia de primar al municipiului Radauti, daca voi fi preferat de cetateni, iar sondajele vor arata acest lucru. O hotarare definitiva in acest sens va fi luata dupa efectuarea sondajului, asa cum s-a stabilit in sedinta de birou executiv al PSD din 23 octombrie 2015. Atitudinea unora de a vorbi in numele meu a creat o stare de confuzie pe care vreau sa o lamuresc. Nu am mandatat pe nimeni sa vorbeasca in numele meu si pentru mine pe posturile locale de televiziuni sau prin intermediul ziarelor, iar cei care au facut acest lucru sunt de fapt cei care au distrus orasul Radauti, au creat haos si au dus in derizoriu notiunea de administratie pentru interesele proprii sau de grup. Discursul lor ieftin ne aduce aminte de o alta era pe care multi dintre noi o vrem uitata. Traim intr-o democratie unde fiecare isi hotaraste destinul, nu avem nevoie de indicatii, nu mai vrem ca altii sa hotarasca pentru noi, asta nu au inteles unii care lasa impresia ca "partidul sunt eu".
Activitatea lor poate fi evaluata doar intr-un sens, concretizata in lipsa de respect pentru cetatenii municipiului Radauti pentru ca : nu au votat proiectele de dezvoltare ale municipiului iar scandalurile permanente din cadrul sedintelor precum si absentele nemotivate au dus la dizolvarea Consiliului local. Au facut aranjamente de culise, votand proiecte pentru interesul propriu, in detrimentul comunitatii, iar milioanele de euro platite sub forma penalitatilor si a majorarilor de intarziare au devalizat bugetul local si au blocat activitatea primariei luni de zile, chiar si acum aceasta avand conturile blocate.Toate acestea au adus nemultumiri cetatenilor, care in cursul anului 2015( si nu numai) nu au putut beneficia de serviciile administratiei locale, desi au achitat impozitele si taxele corect si la termenul prevazut de lege. Marele perdant a fost cetateanul radautean. Acum este timpul ca rolurile sa se inverseze. El, CETATEANUL, va hotari daca vrea partide la conducere sau oameni adevarati, care sa fie in slujba lui. Eu sunt sigur ca la cate umilinte au fost supusi radautenii, ei "vor sulfa si in iaurt", iar prin votul lor vor hotari pe cel care le va reprezenta interesele si nu vor putea fi cumparati cu o portie de fasole cu carnati .Inchei prin a transmite radautenilor ca voi candida pentru functia de primar al municipiului Radauti, voi veni in fata lor cu proiecte viabile si impreuna cu ei vom aduce pacea si prosperitatea in comunitate, pentru ca avem nevoie cu totii. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Constantin Boliacu


Stiri asemanatoare:

Stefan Alexandru Baisanu Deputatul Baisanu nu va vota o ordonanta de amnistie  si gratiere prin care sa fie facuti scapati ceDeputatul Baisanu nu va vota o ordonanta de amnistie si gratiere prin care sa fie facuti scapati ce
Deputatul Stefan Alexandru Baisanu, presedinte al ALDE Suceava a declarat pentru televiziuni centrale ca nu este de acor...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+