Contre in direct, Antonescu si Gadea au schimbat replici dure la Sinteza Zilei VIDEO

de: www.informatiata.ro

"Eu lupt in continuare cu tot ceea ce inseamana regimul Basescu, dar nu pot accepta inselarea oamenilor cu "Jos Basescu", i-a replicat Antonescu lui Gadea.

Mihai Gadea a facut tapaj in ultima vreme de absenta liderului PNL din emisiunile sale, sugerand ca Antonescu nu mai vrea sa vina. Crin Antonescu a mers in cele din urma, relateaza reportervirtual.ro. Potrivit aceluiasi site, a iesit un conflict verbal, o cearta fara cap si fara coada, ba moderata, ba disperata. N-a prea fost un interviu, ci o cearta in toata regula. Mihai Gadea si-a facut numarul obisnuit, incercand sa-l atraga pe Antonescu in scene din filmul "Jos, Basescu!". Liderul PNL, la randu-i, a replicat taios stampilandu-i pe Gadea si Antena 3 drept instrumente ale "propagandei pesediste". Iata cateva schimburi de replici care vorbesc de la sine despre ce a insemnat interviul Gadea Antonescu:
Crin Antonescu: Dumneavoatra, Antena 3, ati facut unul dintre cele mai urate lucruri din ultima vreme, afirmand ca eu sunt inteles politic cu Traian Basescu, ca noi avem combinatii politice, ca ne-am apropiat, impotriva cui nu stiu
Mihai Gadea: Va intreb pe dvs
Antonescu: Intrebati şi dvs pe cine puteti, pentru ca pe dl Ponta nu e voie
Gadea: Nu e voie? Cine nu ne da voie, Voiculescu?
Antonescu: Nu stiu, poate domnul Ponta nu va da voie.
Gadea: A, domnul Ponta e seful nostru?
Antonescu: Dumneavoastra credeti ca sunteti la o emisiune umoristica? Dumneavoastra credeti ca eu, Crin Antonescu, in cardasie cu Traian Basescu, am influentat actiunile DNA? Ce insinuati, domnule Gadea, ce insinuati de seri intregi? Chiar nu e niciun Dumnezeu deasupra noastra? Asemenea mizerii, in 25 de ani, nu am vazut nici macar de la Basescu.
Antonescu: De ce nu ati intervenit in calitate de director al Antenei 3 cand am fost atacat pe nedrept ca as fi facut un pact cu Basescu? Sau mai sunteti directorul Antenei 3?!
Gadea: Intrebarea e daca mai sunteti dumneavoastra presedintele PNL.
Antonescu: Dumneavoastra aveti una si buna "Jos, Basescu".
Gadea: Va deranjeaza asta?
Antonescu: Da. Dumneavoastra pontati injuraturile si mataniile. Daca nu am injurat intr-o zi suficient, veniti si spuneti "hoopa, asta nu a injurat suficient azi, ce se intampla?!" Eu lupt in continuare cu tot ceea ce inseamana regimul Basescu, dar nu pot accepta inselarea oamenilor cu "Jos Basescu".
Gadea: Dumneavoastra credeti ca telespectatorii Antenei 3 se uita in fiecare seara la matanii?
Antonescu: Se uita saracii ca n-au ce face, asa ii faceti dumneavoastra. Oricum, ei va vor crede pe dumneavoastra, fiindca sunteti in fiecare seara cu ei.


Stiri asemanatoare:

Trend Mariaj 2018 Cea mai mare editie a Targului de Nunti din Shopping City Suceava - Trend Mariaj 2018Cea mai mare editie a Targului de Nunti din Shopping City Suceava - Trend Mariaj 2018
Peste 40 de expozanti au confirmat participarea la a V-a editie a Targului de Nunti - Trend Mariaj, ce va avea loc in Sh...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+