Curse TPL spre Cetatea de Scaun a Sucevei, in fiecare weekend din luna august VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
01.08.2018

De asemenea, sambata vor fi puse la dispozitie autobuze spre aeroportul Salcea si retur, acolo unde se va desfasura mitingul aviatic Suceava Air Show.

Societatea de Transport Public Local(TPL) Suceava va asigura in fiecare weekend din luna august autobuze din Centru pana la Cetate. Autobuzele vor circula incepand cu ora 12.30, din 30 in 30 de minute. Anuntul a fost facut de viceprimarul Lucian Harsovschi. "In fiecare weekend vom avea transport catre Cetate, pus la dispozitie de catre Societatea de Transport Public Local. In acest weekend avem Targul Mesterilor Populari si ulterior vom avea alte evenimente, inclusiv Festivalul de Arta Medievala", a declarat viceprimarul.
De asemenea, sambata vor fi puse la dispozitie autobuze spre aeroportul Salcea si retur, acolo unde se va desfasura mitingul aviatic "Suceava Air Show".
Transportul este contra-cost si nu sunt valabile abonamentele.


Stiri asemanatoare:

Spitalul de Boli Cronice Siret Ambulatoriul spitalului din Siret va fi extins si modernizat cu fonduri europeneAmbulatoriul spitalului din Siret va fi extins si modernizat cu fonduri europene
Investitie de 2,3 milioane de euro, fonduri europene, pentru extinderea si dotarea cu aparatura medicala noua a ambulato...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+