Curse TPL spre Cetatea de Scaun a Sucevei, in fiecare weekend din luna august VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
01.08.2018

De asemenea, sambata vor fi puse la dispozitie autobuze spre aeroportul Salcea si retur, acolo unde se va desfasura mitingul aviatic Suceava Air Show.

Societatea de Transport Public Local(TPL) Suceava va asigura in fiecare weekend din luna august autobuze din Centru pana la Cetate. Autobuzele vor circula incepand cu ora 12.30, din 30 in 30 de minute. Anuntul a fost facut de viceprimarul Lucian Harsovschi. "In fiecare weekend vom avea transport catre Cetate, pus la dispozitie de catre Societatea de Transport Public Local. In acest weekend avem Targul Mesterilor Populari si ulterior vom avea alte evenimente, inclusiv Festivalul de Arta Medievala", a declarat viceprimarul.
De asemenea, sambata vor fi puse la dispozitie autobuze spre aeroportul Salcea si retur, acolo unde se va desfasura mitingul aviatic "Suceava Air Show".
Transportul este contra-cost si nu sunt valabile abonamentele.


Stiri asemanatoare:

iarna in Bucovina Prognoza meteo pentru Craciun si Anul Nou in zona MoldoveiPrognoza meteo pentru Craciun si Anul Nou in zona Moldovei
Meteorologii au dat publicitatii prognoza pentru Craciun dar si pentru sfarsitul de an. Ei anunta ninsori. In zona Moldo...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+