De pe 7 ianuarie sucevenii isi pot plati taxele si impozitele locale

de: www.informatiata.ro

Incepand cu data de 7 ianuarie sucevenii isi pot plati taxele si impozitele locale. Potrivit viceprimarului Lucian Harsovschi taxele si impoxitele nu se majoreaza in 2019. Cei care le platesc pentru tot anul 2019 pana la 31 martie, beneficiaza de o reducere de 10% (teren, cladiri si autovehicule).
"Lucrarile din municipiu se fac in functie de incasarile bugetare si sunt influentate de procentul acestor incasari. Anul acesta vom accesa 31,9295 milioane de euro de la Uniunea Europeana, reprezentand mai mult de 30% din bugetul Sucevei", a precizat Lucian Harsovschi.
Sucevenii pot plati taxele si impozitele locale direct, prin numerar sau card bancar, la ghiseele primariei, online pe www.ghiseul.ro, online, dupa ce va inregistrati, urmand pasii din http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID/000093C2?OpenDocument&fbclid=IwAR3jYLNa0JdBaDZDO9fhabX8vPztY9PhEd68tYlri2XHUl3mx4ib6aMIA6A.


Stiri asemanatoare:

instruire alegeri europarlamentare  Pregatiri pentru alegerile europarlamentare, la Prefectura SuceavaPregatiri pentru alegerile europarlamentare, la Prefectura Suceava
Institutia Prefectului Judetul Suceava a demarat pregatirile pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+