Doua femei au fost filmate in timp ce furau un telefon mobil dintr-un magazin din Bazar VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
12.12.2018

Doua femei au fost filmate in timp ce furau un telefon mobil dintr-un magazin din Centrul Comercial Bazar. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Doua femei au fost filmate in timp ce furau un telefon mobil dintr-un magazin din Centrul Comercial Bazar. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere. Proprietarul magazinului a postat imaginile pe facebook si cere sprijinul internautilor pentru prinderea celor doua femei. "Apreciem foarte mult orice informatie legata de aceste doua hoate. Daca nu aveti curaj sa scrieti comentariu, va rugam trimiteti mesaj in privat! Multumim mult!", este mesajul postat de proprietar.
Proprietarul magazinului a depus in cursul zilei de marti plangere la politie. Acesta a declarat ca, in timp ce se afla in magazinul de perdele si draperii, sotia lui si-a lasat telefonul mobil pe masa de masuratori. La un moment dat, de masa resprectiva s-au apropiat doua femei, care dupa ce au cumparat doua role de banda pentru perdele, au plecat de la fata locului. Ulterior, femeia a constatat ca ii lipseste telefonul mobil. Politistii au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.


Stiri asemanatoare:

 Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme linSotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme lin
Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, Victor Maniliuc, considera nedrept ca autorul accidentului a fost elibe...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+