Expozitia "Bucovina. Manastirile traiesc" a artistului fotograf german Oliver Mark, la Muzeul de Istorie din Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
06.11.2018

Muzeul Bucovinei organizeaza sambata, 10 noiembrie, ora 18.00, vernisajul expozitiei "Bucovina. Manastirile traiesc", a artistului fotograf german, Oliver Mark.
Expozitia, rodul colaborarii fructuoase dintre Muzeul Bucovinei si Muzeul National Liechtenstein va fi deschisa la Muzeul de Istorie, Sala Media, in perioada 10 noiembrie 2018 - 15 ianuarie 2019.
Vernisajul va beneficia de prezenta autorului Oliver Mark, a directorului Muzeului National Liechtenstein, Rainer Vollkommer si a unui grup de ziaristi straini.
Imaginile surprinse la manastirea Moldovita si la manastirea Sf.Mihai Iacob Corlateni de fotograful artist, vor prezenta publicului specificitatea, dramatismul si spiritualitea profunda a vietii din manastirile ortodoxe din Bucovina.


Stiri asemanatoare:

incendiu vegetatie  155 de hectare de vegetatie, mistuite in incendii, de la inceputul lunii martie155 de hectare de vegetatie, mistuite in incendii, de la inceputul lunii martie
Saptamana aceasta a debutat cu 11 incendii de vegetatie uscata, pompierii militari si cei voluntari intervenind pentru l...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+