Expozitia "Bucovina. Manastirile traiesc" a artistului fotograf german Oliver Mark, la Muzeul de Istorie din Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
06.11.2018

Muzeul Bucovinei organizeaza sambata, 10 noiembrie, ora 18.00, vernisajul expozitiei "Bucovina. Manastirile traiesc", a artistului fotograf german, Oliver Mark.
Expozitia, rodul colaborarii fructuoase dintre Muzeul Bucovinei si Muzeul National Liechtenstein va fi deschisa la Muzeul de Istorie, Sala Media, in perioada 10 noiembrie 2018 - 15 ianuarie 2019.
Vernisajul va beneficia de prezenta autorului Oliver Mark, a directorului Muzeului National Liechtenstein, Rainer Vollkommer si a unui grup de ziaristi straini.
Imaginile surprinse la manastirea Moldovita si la manastirea Sf.Mihai Iacob Corlateni de fotograful artist, vor prezenta publicului specificitatea, dramatismul si spiritualitea profunda a vietii din manastirile ortodoxe din Bucovina.


Stiri asemanatoare:

Muzeul de Istorie Suceava Sesiunea solemna Sesiunea solemna "100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Romania", la Muzeul de Istorie Suceava
Conducerea si membri ai Academiei Romane vor fi prezenti vineri, 16 noiembrie, la Muzeul Bucovinei din Suceava, pentru a...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+