Expozitia Internationala de Grafica Satirica Bucovina - Romania, editia a XII-a

de: www.informatiata.ro
Translate in English
11.06.2018

Muzeul Bucovinei, Consiliul Judetean Suceava si Asociatia "Gandeste" - gandeste.org organizeaza a XII a editie a Expozitiei Internationale de Grafica Satirica Bucovina , avand in acest an tema: "Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!"
Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 14 iunie, ora 11, in foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei. La cea de a XII- a editie a expozitiei internationale s-au inscris in concurs 270 de caricaturisti cu 881 de caricaturi, din 55 de tari.
Juriul expozitiei: Mihai Pinzarul Pim - caricaturist, George Licurici - caricaturist, Ovidiu Ambrozie Borta BOA - caricaturist, impreuna cu reprezentantii asociatiei "Gandeste", au selectat caricaturile pentru expozitia Internationala de Grafica Satirica Bucovina - Romania, precum si lucrarile premiate din acest an. Premiile sunt: premiul I- 500 euro + diploma + medalia de aur, premiul II- 300 euro + diploma, premiul III - 100 euro + diploma, mentiune - diploma + medalii, mentiune - diploma + medalii, mentiune - diploma + medalii si vor fi facute publice la deschiderea oficiala a expozitiei, unde pe langa caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum si lucrarile selectate.


Stiri asemanatoare:

Lectie muzeala Alcaloizii toxinele ascunse din plante Lectia muzeala Alcaloizii - toxinele ascunse din plante, la Muzeul de Stiintele Naturii SuceavaLectia muzeala Alcaloizii - toxinele ascunse din plante, la Muzeul de Stiintele Naturii Suceava
Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava va aduce la cunostinta ca in zilele de 27, 28 si 29 iunie va fi sustinuta lectia...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+