Fabrica de incaltaminte in flacari, la Vicovu de Sus

de:
Translate in English
18.01.2011

filmari nunti

Incendiul a izbucnit la subsolul cladirii si exista pericolul sa se extinda foarte usor.

Incediu la o fabrica de incaltaminte din Vicovu de Sus, judetul Suceava,luni seara, in jurul orei 20.00.
Pentru localizarea si lichidarea incendiului, la fata locului s-au deplasat 7 pompieri militari, cu doua autospeciale cu apa si spuma de stins incendii, de la Garda de Interventie din localitate.
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la materialul lemnos, folosit la centrala termica, depozitat la subsolul cladirii, existand pericolul de propagare la sectia de prelucrare incaltaminte si la casa de locuit. Pompierii au luptat cu flacarile aproape 2 ore. Au ars 2 metri cubi de material lemnos si o parte a instalatie electrice a febricii si a instalatiei termice.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric provenit de la o doza cu defectiuni, neizolata corespunzator. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.
Echipajele de pompieri au salvat o casa de locuit, precum si sectia de incaltaminte.


Tag-uri stire: incendiu electric vicov suceava flacari fabrica incaltaminte pompieri ars curent , , , , ,
Stiri asemanatoare:

Festivalul de Arta Medievala, foto: Cornel Iosif Zeci de mii de oameni au participat la spectacole de exceptie, in Cetatea de Scaun a Sucevei, la Fes videoZeci de mii de oameni au participat la spectacole de exceptie, in Cetatea de Scaun a Sucevei, la Fes
Zeci de mii de suceveni si turisti au participat la a unsprezecea editie a Festivalul de Arta Medievala de la Suceava, ...
Festivalul Medieval

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+