Fabrica de incaltaminte in flacari, la Vicovu de Sus

de:
Translate in English
18.01.2011

filmari nunti

Incendiul a izbucnit la subsolul cladirii si exista pericolul sa se extinda foarte usor.

Incediu la o fabrica de incaltaminte din Vicovu de Sus, judetul Suceava,luni seara, in jurul orei 20.00.
Pentru localizarea si lichidarea incendiului, la fata locului s-au deplasat 7 pompieri militari, cu doua autospeciale cu apa si spuma de stins incendii, de la Garda de Interventie din localitate.
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la materialul lemnos, folosit la centrala termica, depozitat la subsolul cladirii, existand pericolul de propagare la sectia de prelucrare incaltaminte si la casa de locuit. Pompierii au luptat cu flacarile aproape 2 ore. Au ars 2 metri cubi de material lemnos si o parte a instalatie electrice a febricii si a instalatiei termice.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric provenit de la o doza cu defectiuni, neizolata corespunzator. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.
Echipajele de pompieri au salvat o casa de locuit, precum si sectia de incaltaminte.


Tag-uri stire: incendiu electric vicov suceava flacari fabrica incaltaminte pompieri ars curent , , , , ,
Stiri asemanatoare:

foto arhiva Padurar cercetat pentru fals intelectual  dupa ce politistii au depistat in trafic un transport ilegPadurar cercetat pentru fals intelectual dupa ce politistii au depistat in trafic un transport ileg
Un padurar este cercetat pentru fals intelectual dupa ce politistii au depistat in trafic un transport ilegal de materia...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+