Gafa in presa din Rusia: "Elena Basescu, fiica lui Victor Ponta"

de: www.informatiata.ro

In articolul postat de publicatia online Neftegaz se vorbeste, printre altele, despre proiectul gazoductului Iasi Ungheni. Spre finalul articolului, jurnalistul rus aminteste de scrisoarea trimisa de Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, unui oficial european in care aceasta il ataca pe premierul Victor Ponta pentru stadiul lucrarilor.

Elena Basescu a fost prezentata pe un site de stiri din domeniul energiei drept fiica lui Victor Ponta. In articolul postat de publicatia online Neftegaz se vorbeste, printre altele, despre proiectul gazoductului Iasi Ungheni.
Spre finalul articolului, jurnalistul rus aminteste de scrisoarea trimisa de Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, unui oficial european in care aceasta il ataca pe premierul Victor Ponta pentru stadiul lucrarilor. "O luna mai tarziu, fiica lui Victor Ponta, Elena Basescu l-a informat pe Comisarul European, Gunther Oettinger, ca lucrarile la gazoductul Iasi Ungheni nu au inceput si nici nu exista o data clara cand acest lucru ar urma sa se intample", scrie publicatia Neftegaz.


Stiri asemanatoare:

Trend Mariaj 2018 Cea mai mare editie a Targului de Nunti din Shopping City Suceava - Trend Mariaj 2018Cea mai mare editie a Targului de Nunti din Shopping City Suceava - Trend Mariaj 2018
Peste 40 de expozanti au confirmat participarea la a V-a editie a Targului de Nunti - Trend Mariaj, ce va avea loc in Sh...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+