Gheorghe Flutur, in echipa de coordonare a PNL pentru alegerile europarlamentare VIDEO

de: Georgiana Mateiciuc
Translate in English
18.01.2019

Presedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va face parte din echipa de coordonare a campaniei electorale a partidului pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc in luna mai. Flutur a precizat ca persoane din conducerea PNL i-au solicitat acest lucru. Liderul PNL Suceava a declarat la intrebarile jurnalistilor ca nu s-a stabilit inca lista de candidati ai acestui partid la alegerile europarlamentare dar sunt discutii. Sunt cateva criterii in interiorul partidului pentru desemnarea celor mai buni candidati, a mentionat Gheorghe Flutur. Acesta nu a dezvaluit daca PNL Suceava va avea sau nu un candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare din mai 2019.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+