Inca doua zile libere, de Sarbatori, pentru bugetari

de: www.informatiata.ro
Translate in English
11.12.2014

Prin hotarare adoptata de Guvern, se stabilesc ca zile libere zilele de 24 si 31 decembrie 2014, pentru salariatii din sectorul public.

Zilele de miercuri, 24 si 31 decembrie, din ultimele doua saptamani ale acestui an, au fost declarate zile libere de catre Guvern. Cele doua zile libere de dinaintea sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou vor fi recuperate in functie de decizia institutiilor publice. Declararea zilelor libere a fost decisa in sedinta de ieri a Guvernului.
Prin hotararea adoptata de Guvern, se stabilesc ca zile libere zilele de 24 si 31 decembrie 2014, pentru salariatii din sectorul public. Aceste zile se vor recupera fie prin activitatea in program normal in zilele de 13 si 20 decembrie 2014, fie prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru, pana la data de 31 ianuarie 2015″, se arata intr-un comunicat transmis de Guvern.Conform procedurii, ziua este declarata libera pentru personalul bugetar, cu exceptia celor din institutiile publice a caror activitate trebuie asigurata.Pentru sfarsitul acestui an, zilele libere legale sunt 25 si 26 decembrie, reprezentand prima si a doua zi de Craciun, iar zilele libere de la inceputul anului viitor sunt 1 si 2 ianuarie, de Anul Nou.


Stiri asemanatoare:

Bioluminiscenta Muzeul de Stiintele Naturii Suceava Lectia muzeala Bioluminiscenta in lumea vie, la Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava Lectia muzeala Bioluminiscenta in lumea vie, la Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava
In zilele de 25, 26 si 27 aprilie la Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava va avea loc lectia muzeala "Bioluminiscenta...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+