Incendiu cu pagube de 30.000 de lei. O casa din Negostina a fost cuprinsa de flacari

de: www.informatiata.ro
Translate in English
19.12.2018

Incendiu la o casa din satul Negostina, comuna Balcauti, marti dimineata. Pompierii militari ai Garzii de Interventie Siret au intervenit cu doua autospeciale de stingere pentru localizarea si lichidarea incendiului.
La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la acoperisul casei de locuit, construita din lemn, cu pericol de propagare la o locuinta invecinata.
Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ doua ore si jumatate. Au ars astereala acoperisului pe aproximativ 80 mp si bunuri casnice. S-au degradat peretii din lemn pe aproximativ 100 mp, invelitoarea din tabla a acoperisului pe 60 mp si alte bunuri. Valoarea pagubelor este de aproximativ 30.000 de lei, locuinta nefiind asigurata.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.


Stiri asemanatoare:

cercetari crima Tanar de 20 de ani, injunghiat mortal de un italian venit la el in vizita. Cei doi iubeau aceeasi feTanar de 20 de ani, injunghiat mortal de un italian venit la el in vizita. Cei doi iubeau aceeasi fe
Crima pe fondul geloziei, la Vatra Dornei, vineri dupa amiaza. Un italian a ucis cu cutitul un tanar de 20 de ani, chiar...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+