Incendiu cu pagube de 30.000 de lei. O casa din Negostina a fost cuprinsa de flacari

de: www.informatiata.ro
Translate in English
19.12.2018

Incendiu la o casa din satul Negostina, comuna Balcauti, marti dimineata. Pompierii militari ai Garzii de Interventie Siret au intervenit cu doua autospeciale de stingere pentru localizarea si lichidarea incendiului.
La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la acoperisul casei de locuit, construita din lemn, cu pericol de propagare la o locuinta invecinata.
Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ doua ore si jumatate. Au ars astereala acoperisului pe aproximativ 80 mp si bunuri casnice. S-au degradat peretii din lemn pe aproximativ 100 mp, invelitoarea din tabla a acoperisului pe 60 mp si alte bunuri. Valoarea pagubelor este de aproximativ 30.000 de lei, locuinta nefiind asigurata.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.


Stiri asemanatoare:

crima Socant. Un barbat din Manastirea Humorului si-a omorat sotia, dupa care s-a sinucisSocant. Un barbat din Manastirea Humorului si-a omorat sotia, dupa care s-a sinucis
Crima urmata de sinucidere in localitatea Manastirea Humorului. O femeie de 39 de ani din localitate a fost omorata de s...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+