Incendiu de proportii la o gospodarie din Campulung Moldovenesc

de: www.informatiata.ro
Translate in English
14.01.2018

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.

Incendiu la o gospodarie din Campulung Moldovenesc, duminica dimineata. Militarii Detasamentului de Pompieri Campulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la trei constructii anexe, inglobate intr-un corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit si la o gospodarie invecinata. Au ars acoperisul unui adapost de animale si o magazie de lemne pe o suprafata totala de aproximativ 50 de metri patrati, acoperisul unei bucatarii de vara pe 30 de metri patrati, unelte si scule gospodaresti, un atelaj hipo si circa patru tone de plante furajere. S-au degradat peretii si acoperisul bucatariei de vara pe aproximativ 30 de metri patrati, tavanul bucatariei pe 50 de metri patrati, obiecte de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, materiale textile si alte bunuri. In incendiu au pierit 20 de pasari de curte si zece iepuri de casa. Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzator. Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ sase ore.


Stiri asemanatoare:

sanctiuni contraventiolale. Peste 1500 de sanctiuni contraventionale aplicate de politisti, intr-o saptamana. Peste 1500 de sanctiuni contraventionale aplicate de politisti, intr-o saptamana.
Peste 1500 de sanctiuni contraventionale aplicate de politisti, intr-o saptamana. Actiunea s-a desfasurat in perioada 06...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+