Incendiu la Biserica Romano Catolica din Vatra Moldovitei

de: www.informatiata.ro
Translate in English
05.12.2018

filmari nunti

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de o soba cu acumulare de caldura amplasata necorespunzator fata de materialele combustibile.

Incendiu la Biserica Romano Catolica din comuna Vatra Moldovitei, miercuri dimineata. La fata locului au intervenit cu patru autospeciale de stingere militarii Detasamentului de Pompieri Campulung Moldovenesc si lucratorii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta Moldovita si Vatra Moldovitei.
La sosirea echipajelor, ardea partial un perete exterior, cu pericol de propagare la intreaga constructie si la vecinatati.Au ars aproximativ zece mp din peretele exterior (din lemn).S-au degradat aproximativ 30 mp tencuieli si zugraveli din interior si din exterior, alti zece mp din perete, cinci mp din astereala acoperisului si 10zece mp pardoseala si lambriu. Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de o soba cu acumulare de caldura amplasata necorespunzator fata de materialele combustibile.
Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ doua ore, iar pompierii au salvat biserica, cu bunurile din interior, precum si constructiile anexe din apropiere.


Stiri asemanatoare:

Chivotul Sfant inainte si dupa licitatie Plangere penala dupa ce Chivotul Sfant al Sinagogii din Siret a fost scos la licitatie in Israel FOTPlangere penala dupa ce Chivotul Sfant al Sinagogii din Siret a fost scos la licitatie in Israel FOT
Plangere penala dupa ce Chivotul Sfant al Sinagogii din Siret a fost inlocuit cu un fals, iar originalul a fost scos la ...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+