Incendiu puternic intr-o gospodarie din Sucevita, flacarile amenintau si o casa de rugaciuni baptista

de: www.informatiata.ro
Translate in English
19.02.2014

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric, produs de un cablu electric cu izolatia deteriorata.

Incendiu puternic, marti noapte, intr-o gospodarie din satul Voievodeasa, comuna Sucevita. Militarii Detasamentului de pompieri Radauti si lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Sucevita au intervenit, cu trei autospeciale, pentru localizarea si lichidarea incendiului izbucnit la gospodaria lui Ionel Z..La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la constructiile din gospodarie, existand pericolul de propagare la o casa parohiala si o casa de rugaciuni baptista, aflate in vecinatate. Incendiul a fost lichidat dupa doua ore de interventie a pompierilor iar in urma lui, au ars acoperisul casei, pe o suprafata de 100 de metri patrati, acoperisul adapostului de animale si al unei anexe, constructie corp comun, pe o suprafata de 100 de metri patrati, circa 20 de metri cubi material lemnos si aproximativ 100 de baloti de paie. Flacarile au degradat planseul si peretii casei si ai anexelor, obiecte de mobilier, aparatura electrocasnica si alte bunuri. Din pacate, in incendiu a pierit un cal.Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric, produs de un cablu electric cu izolatia deteriorata. Pompierii au salvat din calea flacarilor casa parohiala si casa de rugaciuni baptista. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.


Stiri asemanatoare:

mort in strada Barbat gasit mort, in plina strada, la RadaseniBarbat gasit mort, in plina strada, la Radaseni
Barbat gasit mort, in plina strada, la Radaseni. Un trecator a facut descoperirea si a sunat la 112.La intersectia straz...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+