Investitie de 2,6 milioane de euro pentru constructia unui strand nou in cartierul Itcani VIDEO

de: www.informatiata.ro

Noul strand din cartierul Itcani va fi facut cu fonduri de la bugetul local. Pentru aceste lucrari municipalitatea va investi suma 2,6 milioane de euro. Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, termenul de realizare a investitiei este de 24 de luni.
"Intr-o prima etapa, am mers pe ideea sa modernizam ce este acolo. Din studiile care s-au facut, din expertize, fiind un strand vechi de peste 50 de ani, am ajuns la concluzia ca totul trebuie daramat, ceea ce s-a si intamplat", a precizat Ion Lungu.
Noul strand va avea trei bazine, bazinul mare de inot( cu o suprafata de 1.250 mp), un bazin pentru copii( cu o suprafata de 420 mp) si un bazin cu apa sarata(250 mp). De asemenea, strandul va avea si zone de plaje( cu nisip, cu sezlonguri), spatii de joaca, spatii verzi, terasa exterioara.


Stiri asemanatoare:

sera Sera floricola a Sucevei va fi construita in 12 luni VIDEO videoSera floricola a Sucevei va fi construita in 12 luni VIDEO
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anuntat ca s-a finalizat procedura licitatiei pentru realizarea unei noi ser...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+