Investitiile in Sanatate si Educatie, prioritati pentru candidatul ALDE la Primaria Radauti, Constantin Boliacu

de: www.informatiata.ro
Translate in English
30.05.2016

Acesta isi propune reabilitatea tuturor sectiilor de la Spitalul Municipal Radauti dar si crearea de noi spatii in unitatile scolare din oras. Constantin Boliacu propune in programul sau electoral reabilitarea tuturor sectiilor spitalului din localitate si dotarea lor cu aparatura medicala moderna, dupa modelul Spitalului Judetean Suceava.

Investitiile in sanatate si educatie sunt prioritati ale candidatului ALDE Constantin Boliacu la Primaria Radauti. Acesta isi propune reabilitatea tuturor sectiilor de la Spitalul Municipal Radauti dar si crearea de noi spatii in unitatile scolare din oras. Constantin Boliacu propune in programul sau electoral reabilitarea tuturor sectiilor spitalului din localitate si dotarea lor cu aparatura medicala moderna, dupa modelul Spitalului Judetean Suceava. Boliacu, director financiar contabil la Spitalul Judetean Suceava, a contribuit la cresterea calitatii serviciilor medicale prin investitiile care s-au efectuat in aceasta institutie si doreste sa faca acest lucru si la Spitalul Municipal Radauti, de aceasta data din postura de primar. De asemenea, candidatul ALDE are in vedere si schimbarea managementului acestui spital, care in mai multe randuri a dat dovada de incompetent, mai ales in criza bebelusilor infectati cu stafiloloc auriu in Maternitatea Radauti. O alta prioritate pentru candidatul ALDE o reprezinta investitiile in domeniul invatamantului si isi propune reabilitarea de scoli si crearea de spatii noi de invatamant. Acesta are in vedere si crearea in cadrul Bibliotecii Radauti a unei biblioteci pentru nevazatori. Boliacu doreste, de asemenea, ca impreuna cu oamenii de afaceri din zona sa initieze un sistem de burse pentru sustinerea tinerilor valorosi, pentru a incuraja performantele educationale si sportive.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+