Ion Lungu: Nu voi candida la europarlamentare. Vreau sa duc acest mandat de primar pana la capat! VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
23.05.2018

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dezminte ca va candida la europarlamentare. Lungu a declarat ca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, este cel mai potrivit pentru sa candideze pentru un loc eligibil. "Vreau sa spun aici ferm si categoric ca nu voi candida la europarlamentare. Postul de europarlamentar este un post rezonabil, sigur ca nu spun ca nu, dar eu ca primar am un angajament cu sucevenii. Voi ramane primarul municipiului Suceava in acest mandat si ma incapatanez sa duc la indeplinire ceea ce am promis sucevenilor. Afirm cu certitudine ca nu voi candida la europarlamentare. Vreau sa duc acest mandat de primar la capat... Daca discutam politic, Gheorghe Flutur este cel mai indreptatit sa mearga la europarlamentare. Este o personalitate politica, a fost ministru, are greutate", a declarat Lungu.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+