Ion Lungu a discutat cu ministrul Finantelor pe tema termoficarii din municipiul Suceava

de: www.informatiata.ro

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat marti, la Bucuresti, la o intalnire cu ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Edilul a avut discutii la minister pe tema asigurarii incalzirii orasului in iarna 2018-2019.Primarii prezenti la aceasta intrevedere au prezentat fiecare situatia orasului sau. Lungu spune ca a primit asigurari ca Primaria Suceava va fi sprijinita printr-o rectificare bugetara.
'Am prezentat si eu situatia la care s-a ajuns, in cazul municipiului Suceava, in principal din cauza faptului ca lemnul de foc nu mai este considerat biomasa; stocul de masa lemnoasa fiind ca si inexistent, suntem nevoiti sa trecem la folosirea gazului metan. Am primit asigurari ca vom fi sprijiniti printr-o rectificare bugetara viitoare, dupa analizarea situatiei fiecarui oras in parte. O alta varianta este asigurarea de credite prin trezorerie, acolo unde nu sunt posibilitati financiare la UAT.
Am purtat discutii si la alte ministere pe urmatoarele teme: plata facturi proiect termoficare 2006-2020; licitatie 15 autobuze electrice, lider proiect MDRAP; plata lucrari prin PNDL, pe strada Vasile Bumbac; receptie blocuri ANL, construire bloc bugetari', a precizat edilul.


foto 1: Ion Lungu a discutat cu ministrul Finantelor pe tema termoficarii din municipiul Suceava
Stiri asemanatoare:

foto Cuget Liber Suceava. Pretul gigacaloriei va creste la peste 448 lei din noiembrie VIDEO videoSuceava. Pretul gigacaloriei va creste la peste 448 lei din noiembrie VIDEO
Pretul gigacaloriei in municipiul Suceava va creste la 448,5 lei din luna noiembrie. Din aceasta suma populatia va plati...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+