Ion Lungu, primul sucevean care si-a platit la Primarie taxele si impozitele pe anul in curs

de: www.informatiata.ro
Translate in English
07.01.2019

De luni, 7 ianuarie, sucevenii pot veni la ghiseele Primariei pentru a-si plati taxele si impozitele pe care le datoreaza la bugetul local pentru anul 2019.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost si in acest an primul sucevean care si-a platit taxele si impozitele, chiar de ziua numelui. De luni, 7 ianuarie, sucevenii pot veni la ghiseele Primariei pentru a-si plati taxele si impozitele pe care le datoreaza la bugetul local pentru anul 2019. Pana la aceasta data a fost facuta actualizarea programelor informatice. Primaria Suceava acorda o bonificația de 10% contribuabililor care platesc anticipat si integral, pana pe 31 martie, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren si taxa pe autoturisme. Mai trebuie spus ca Primaria Suceava nu a majorat taxele si impozitele locale pentru anul 2019 . 'Prin acest gest doresc sa dau un mesaj de spirit civic, sa achitam taxele si impozitele locale aferente acestui an, pentru a putea realiza obiectivele de functionare si dezvoltare prinse in bugetul pe acest an', a declarat Ion Lungu dupa ce a primit chitanta de plata numarul unu.


Stiri asemanatoare:

mort in strada Barbat gasit mort, in plina strada, la RadaseniBarbat gasit mort, in plina strada, la Radaseni
Barbat gasit mort, in plina strada, la Radaseni. Un trecator a facut descoperirea si a sunat la 112.La intersectia straz...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+