Liviu Dragnea: "Colegii aroganti au pierdut. O sa iau masuri serioase si profunde"

de: www.informatiata.ro
Translate in English
07.06.2016

Ii va da Dragnea papucii lui Catalin Nechifor de la sefia PSD Suceava in conditiile in care organizatia a fost umilita la votul pentru Consiliul Judetean?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa privind rezultatele la alegerile locale, ca liderii organizatiilor de partid care au fost aroganti au pierdut si ca va lua masuri "serioase si profunde" pentru ca "PSD are potential in toate judetele". Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca pierderea alegerilor in unele organizatii PSD se datoreaza mai ales atitudinii conducerilor acestora, el anuntand ca vor exista masuri in acest sens, dar nu imediat. "Nu am luat nicio decizie astazi cu privire la posibile masuri in organizatiile respective, pentru ca vreau ca negocierile sa nu fie tulburate de acest lucru, dar le-am spus colegilor ca, in perioada urmatoare, o sa se intample lucrul acesta. Dupa ce vom finaliza negocierile si deciziile importante din Parlament, voi merge prin tara avand cateva obiective foarte clare. In primul rand, si le-am spus sa se pregateasca, voi avea intalniri cu toti primarii nou alesi si presedintii de Consilii judetene nou alesi, pentru ca proiectele pentru care au fost alesi sa fie parte din programul nostru de guvernare, de asemenea sa ma asigur ca nu pleaca toata lumea in concedii dupa aceste alegeri", a declarat Dragnea, marti, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD. Potrivit acestuia, daca intr-o organizatie va ajunge la concluzia ca trebuie sa se schimbe ceva serios, o simpla sanctiune sau un simplu pachet de sanctiuni nu este suficient. "Si acolo trebuie sa luam masuri serioase, pentru ca, de exemplu, in aceasta campanie electorala toti colegii mei care au inteles ce am hotarat la congres, care au inteles care este noua linie a partidului, abordarea, atitudinea, au castigat alegerile, si ma refer in primul rand la primari. Colegi primari care aveau doua, trei, patru, chiar cinci mandate, care au crezut ca se pot comporta urat cu oamenii sau care au crezut ca pot fi aroganti sau ingamfati, si care au crezut ca de la sine vor fi alesi, au pierdut. Si in judetele unde am fi putut avea rezultate mai bune si nu le-am obtinut, una din cauze a fost si atitudinea conducerii judetene. Nu merg sa cosmetizez nici o organizatie, merg sa iau masuri serioase si profunde. Vom lua toate masurile necesare pentru ca acea organizatie sa devina functionala si sa poata exploata potentialul PSD. Vestea buna este ca sunt putine judete in aceasta situatie. Vestea proasta este ca sunt judete la care nu ma asteptam", a precizat liderul PSD, citat de Agerpres. Dragnea a mentionat ca vrea sa creioneze, in vizitele sale prin tara, care vor fi candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+