Motociclete dezmembrate, cautate de autoritatile din Italia, descoperite la P.T.F. Siret FOTO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
14.02.2018

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, iar piesele celor doua motociclete au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Doua motociclete dezmembrate, cautate de autoritatile din Italia, descoperite de politistii de frontiera. In Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, miercuri dimineata, un cetatean ucrainean, in varsta de 25 ani, conducand un microbuz marca Mercedes. Din primele verificari s-a constatat faptul ca acesta transporta, in compartimentul de marfa al masinii, alaturi de bagajele personale, mai multe piese apartinand unor motociclete. Politistii de frontiera au verificat cu atentie componentele si au constatat ca unele dintre acestea proveneau de la doua motociclete marca BMW, ce erau cautate de autoritatile din Italia. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, iar piesele celor doua motociclete au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.


Stiri asemanatoare:

medicina legala Un barbat din Forasti s-a sinucis din gelozieUn barbat din Forasti s-a sinucis din gelozie
Socant. Un barbat de 49 de ani, din comuna Forasti, a fost gasit spanzurat. Barbatul si-a pus capat zilelor intr-o magaz...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+