Nicoleta Turculet, noul purtator de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
08.02.2016

Maiorul Bogdan Cornaci, care a indeplinit atributiile purtatorului de cuvant in perioada 2007-2016, isi va desfasura activitatea in cadrul Statului Major, unde va coordona misiunile de paza si protectie a obiectivelor din responsabilitatea unitatii.

Incepand de luni, 8 februarie, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava are un nou purtator de cuvant. Este vorba de sublocotenentul Nicoleta Turculet, care a preluat atributiile ofiterului responsabil cu relatiile publice si cu publicul. Nicoleta Turculet este absolventa Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, promotia 2014, iar pana in prezent a ocupat functia de comandant al unei subunitati operative din cadrul inspectoratului. Maiorul Bogdan Cornaci, care a indeplinit atributiile purtatorului de cuvant in perioada 2007-2016, isi va desfasura activitatea in cadrul Statului Major, unde va coordona misiunile de paza si protectie a obiectivelor din responsabilitatea unitatii.


Tag-uri stire: , , , , ,
Stiri asemanatoare:

foto Wikipedia Ambasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii BucovinaAmbasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii Bucovina
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va dona carti Bibliotecii Bucovinei "I.G. Sbiera" Suceava. La Biblioteca Bucovin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+