Ovidiu Dontu si-a dat demisia de la sefia Organizatiei Municipale a PSD Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
06.06.2016

Asta dupa gafe repetate in campanie si dupa ce PSD a pierdut lupta pentru Primaria Suceava. Tiberius Bradatan este noul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Suceava.

Dupa gafe in campanie si momente in care l-a pus in situatii penibile pe candidatul PSD la Primaria Suceava, Tiberius Bradatan, Ovidiu Dontu face ceva de bun simt in ultimele luni si demisioneaza din functia de presedinte al Organizatiei Municipale Suceava.Presedintia acestei organizatii a fost preluata, cu titlu interimar, chiar de medicul Tiberius Bradatan.
Demisia lui Dontu vine dupa ce Primaria Suceava a fost castigata de penelistul Ion Lungu. Pesedistii au avut cu greu candidati la Consiliul Local Suceava dar si la fotoliul de primar, listele cu semnaturi de la sustinatori fiind contestate in instanta.


Stiri asemanatoare:

alegeri ALDE Suceava Ovidiu Milici este noul presedinte al organizatiei municipale a ALDE SuceavaOvidiu Milici este noul presedinte al organizatiei municipale a ALDE Suceava
Noul presedinte al organizatiei municipale a ALDE Suceava este Ovidiu Milici.Politician cu experienta desi tanar, Milici...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+