Pateurile vegetale, un pericol pentru sanatate

de:
Translate in English
14.03.2012

filmari nunti

Asta a reiesit in urma unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Postul Pastelui a inceput de aproape o luna, iar rafturile magazinelor s-au umplut de produse vegetale. Mancarea de post poate fi insa periculoasa pentru sanatate, pentru ca majoritatea de astfel de produse de pe piata autohtona contine E-uri. Un studiu recent, realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor, a scos la iveala faptul ca, din 32 de produse de acest tip care au fost analizate, 96% aveau cel putin doi aditivi alimentari, potrivit Realitatea Tv. In plus, patru dintre marcile de pate vegetal care au fost analizate de specialisti contineau numarul maxim de E-uri - 12. Studiul realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor a identificat numai doua produse, din cele 32 testate, fara nici un aditiv alimentar.ANPC a realizat aceasta cercetare, pe baza etichetelor de pe produse, in perioada 16 noiembrie - 9 decembrie 2011.


Stiri asemanatoare:

zapada Suceava Scad temperaturile si vom avea iar parte de ninsori Scad temperaturile si vom avea iar parte de ninsori
Cod galben de vant si ninsori pentru judetul Suceava. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atent...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+