Perchezitii la Radauti. Un barbat a fost retinut de politisti dupa ce a inselat o firma din judetul Timis

de: www.informatiata.ro
Translate in English
22.02.2018

Barbatul de 38 de ani din municipiul Radauti urmeaza sa fie prezentat Judecatoriei Radauti cu propunere de arestare preventiva.

Perchezitii in Radauti, intr-un dosar de inselaciune. Miercuri, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sprijiniti de lucratorii I.J.J. Suceava, au pus in executare mai multe mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Radauti intr-un dosar penal de inselaciune, in care este cercetat un barbat de 38 de ani din municipiul Radauti. Potrivit anchetatorilor, barbatul in perioada 17- 27 ianuarie a indus in eroare o societate comerciala din judetul Timis, prezentandu-se sub o identitate falsa si folosind o stampila falsa, ocazie cu care, a preluat materiale de constructii in valoare de 165.640,15 lei, fara sa achite ulterior produsele. Cu ocazia perchezitiilor domiciliare, politistii au identificat si ridicat mai multe telefoane mobile, o stampila, precum si diverse inscrisuri care pot servi ca mijloace de proba pentru documentarea intregii activitati infractionale a persoanelor implicate, fata de doua dintre acestea, fiind dispusa punerea in miscare actiunii penale. Totodata, s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore a barbatului de 38 de ani din municipiul Radauti, ce a fost incarcerat in arestul I.P.J. Suceava, urmand ca, in cursul zilei joi, sa fie prezentat Judecatoriei Radauti cu propunere de arestare preventiva.


Stiri asemanatoare:

sursa foto Vremea Nou Urmarit international si national pentru evadare, incarcerat in Penitenciarul BotosaniUrmarit international si national pentru evadare, incarcerat in Penitenciarul Botosani
Un barbat, urmarit international si national pentru evadare, a fost escortat dupa gratii de politistii suceveni.
...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+