Pesedistii merg mai departe sau cum vorbeste Dan Cusnir de "penalii" din PNL, facandu-se ca nu ii vede pe cei din PSD

de: www.informatiata.ro
Translate in English
18.10.2016

Cu Evenimentul Zilei in mana (era un articol despre interceptari si stenograme in cazul inlocuirii tezelor fiului primarului de Salcea la examenul de maturitate), Cusnir a dat cu bata in cap adversarilor politici, acuzad in masa greii PNL Suceava de coruptie si ca se comporta ca si cum judetul ar fi mosia lor. Bineinteles, spre final, ca sa dea bine la votanti (?!), Dan Cusnir a declarat ca "sucevenii merita sa fie tratati cu modestie, bun simt si respect in cheltuirea banului public", sfatuit fiind probabil de consilieri de campanie sa spuna asta.

Se ascut cutitele, ca doar vine campania electorala si iar incep politicienii sa alerge dupa voturi pentru partid si pentru imagine. Poate poate vor ajunge iar prin Parlament unii si altii si vor sta in scaunele caldute inca 4 ani. Marti, la PSD a fost conferinta de presa si a vorbit iar Dan Cusnir, presedinte al PSD Suceava, cel care iese in presa pentru a se face cunoscut, insa de multe ori iese prost, in momente in care ar trebui sa taca sau pur si simplu spune lucruri trasnite. De data aceasta, Cusnir si-a ales un moment tare aiurea sa vorbeasca despre "penalii" din PNL, despre dosarele DNA si ce a numit el axa Ilie Lungu, Ion Lungu si Gheorghe Flutur. Cu Evenimentul Zilei in mana (era un articol despre aceasta axa cu interceptari si stenograme in cazul inlocuirii tezelor fiului primarului de Salcea la examenul de maturitate), Cusnir a dat cu bata in cap adversarilor politici, acuzad in masa greii PNL Suceava de coruptie si i-a acuzat pe acestia ca se comporta ca si cum judetul ar fi mosia lor. Bineinteles, spre final, ca sa dea bine la votanti (?!), Dan Cusnir a declarat ca "sucevenii merita sa fie tratati cu modestie, bun simt si respect in cheltuirea banului public", sfatuit fiind probabil de consilieri de campanie sa spuna asta. Frumoase vorbe, emotionate, si doar atat, avand in vedere ca si membri ai PSD Suceava au probleme cu DNA-ul, unul din el fiind chiar un personaj propus pentru a candida la alegerile parlamentare din iarna, nimeni altul decat fostul sef al CJ Suceava, Catalin Nechifor, prieten bun cu Dan Cusnir. Cusnir probabil a uitat ca la finele saptamanii trecute Ministerul Fondurilor Europene a depus plangere la DNA acuzand fraude cu fonduri europene la Consiliul Judetean, pe vremea cand la conducerea insitutiei se afla pesedistul Catalin Nechifor. Asta in urma unui control facut de Serviciul Corp Control, Anticoruptie si Integritate din Ministerul Fondurilor Europene (MFE) privind implementarea proiectelor e-guvernare Suceava. Ancheta a constatat licitatii trucate si rapoarte de implementare false. Cei care au efectuat controlul au constatat cu stupoare ca prin conditiile care apareau in caietele de sarcini de la licitatii era favorizata o anumita firma, care ulterior era declarata castigatoare. Mai mult, dupa incheierea contractelor, se aduceau modificari de clauze, prelungiri de termene, care favorizau firma respectiva.
Asta da respect pentru alegator si bun simt! Dar nu e nimic, pesedistii de la Suceava merg mai departe ca si cum in ograda lor nu s-ar intampla nimic, adoptand tactica unor animalute simpatice care pentru a scapa de treaba urat mirositoare o ingroapa in nisip.


Stiri asemanatoare:

altar de flori si lumanari jandarmerita ucisa  Locul unei tragedii, transformat in altar de flori si lumanari. Cam cate imagini cutremuratoare si c videoLocul unei tragedii, transformat in altar de flori si lumanari. Cam cate imagini cutremuratoare si c
Locul in care Irina Airinei si-a pierdut viata, miercuri dupa amiaza, la numai 40 de ani, dupa ce ea si fetita ei au fo...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+