Prima sedinta a Consiliului de Coordonare al Aliantei Electorale Uniunea Social Democrata

de: www.informatiata.ro
Translate in English
15.02.2014

filmari nunti

Din cadrul Aliantei Electorale USD, fac parte PSD, UNPR si PC. Obiectivul politic fiind ca USD sa obtina locul I pe judetul Suceava la scrutinul din 25 mai 2014.

Vineri, a fost reunit, in prima sedinta, Consiliul de Coordonare al Aliantei Electorale Uniunea Social Democrata, judetul Suceava, format din presedintele PSD Suceava, Catalin Ioan Nechifor, presedintele UNPR Suceava, Catalina Elena Vartic si presedintele PC Suceava, Cezar Cioata.
In vederea pregatirii alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014, Consiliul de Coordonare USD Suceava a discutat protocolul de colaborare al aliantei la nivelul judetului Suceava si a stabilit calendarul electoral care va cuprinde actiunile politice de precampanie si campanie electorala.
Cele trei partide din cadrul Aliantei Electorale USD, respectiv PSD, UNPR si PC, au decis sa sustina candidatura unui sucevean pe lista aliantei la alegerile europarlamentare, obiectivul politic fiind ca USD sa obtina locul I pe judetul Suceava la scrutinul din 25 mai 2014. In prezent USD are in judetul Suceava un numar de 38 de primari, 32 viceprimari, 11 consilieri judeteni si 528 consilieri locali. Totodata a fost stabilita pentru perioada urmatoare reunirea birourilor politice ale PSD, UNPR si PC, ocazie cu care va fi semnat si protocolul de colaborare al Aliantei Electorale USD la nivelul judetului Suceava.


Stiri asemanatoare:

foto arhiva Incendiu in localitatea Vicovu de Jos. Un barbat a fost gasit carbonizatIncendiu in localitatea Vicovu de Jos. Un barbat a fost gasit carbonizat
Incendiu la o bucatarie de vara dintr-o gospodarie din localitatea Vicovu de Jos, joi seara. Un barbat a fost gasit carb...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+