Principalii candidati la Primaria Suceava au votat impreuna cu familia si colegii de partid VEZI DECLARATII VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
05.06.2016

Cei trei candidati favoriti la fotoliul de primar al Sucevei, in ordine alfabetica, Stefan Alexandru Baisanu (ALDE), Tiberius Marius Bradatan (PSD) si Ion Lungu (PNL), au votat deja la sectiile la care sunt arondati in municipiul Suceava. Primul la vot a fost medicul Tiberius Marius Bradatan, candidatul PSD, care a venit la urne impreuna cu sotia si fiica sa, si insotit si de colegi de partid. Bradatan a declarat la iesirea de la urne ca a votat pentru o schimbare in bine la Suceava, si pentru un oras mai frumos. Fiica acestuia, Daria, care recent a implinit 18 ani, si-a exercitat pentru prima oara dreptul de alegator si a declarat ca a fost foarte emotionata avand in vedere ca tatal sau este candidat. Daria Bradatan a adaugat ca tatal sau este "cea mai buna schimbare pentru oras".
Candidatul ALDE la Primaria Suceava, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, a venit la sectia de votare insotit de colegii de partid. Baisanu a declarat ca este un moment important pentru Suceava si ca "o data la 4 ani avem sansa cu totii sa devenim cetateni activi si important este e ca fiecare dintre noi sa voteze, sa dea dovada de simt civic". "Am votat convins ca Suceava trebuie schimbata in bine, este nevoie de mai multa seriozitate in actul administrativ, de forta si de capacitate de actiune, pentru a duce la bun sfarsit ideile si proiectele" a spus liderul ALDE Suceava.
Cea mai mare mobilizare a fost in tabara PNL, Ion Lungu si sotia fiind insotiti de liderii de marca al PNL Suceava, precum Gheorghe Flutur, Ioan Balan si Sanda Maria Ardeleanu.Ion Lungu a tinut sa multumeasca exchipei PNL Suceava si a adaugat ca a votat pentru continuarea modernizarii orasului, transformarea lui intr-un oras de nivel european, crearea de locuri de munca si repornirea dezvoltarii judetului.


Stiri asemanatoare:

alegeri ALDE Suceava Ovidiu Milici este noul presedinte al organizatiei municipale a ALDE SuceavaOvidiu Milici este noul presedinte al organizatiei municipale a ALDE Suceava
Noul presedinte al organizatiei municipale a ALDE Suceava este Ovidiu Milici.Politician cu experienta desi tanar, Milici...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+