Problema caldurii si apei calde din muncipiul Suceava, rezolvata momentan VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
07.02.2018

Problema caldurii si apei calde din muncipiul Suceava, rezolvata momentan. Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca producatorul de energie termica "Bioenergy" Suceava va primi patru milioane lei de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei(ANRE), pentru certificatele verzi din 2016. "O problema destul de delicata este cea legata de asigurarea caldurii si apei calde in aceasta iarna in municipiul Suceava. In cursul zilei de marti am avut discutii la ANRE si am reusit sa deblocam inca patru milioane de lei, certificate verzi din anul 2016", a precizat edilul .
Sumele deblocate urmeaza sa fie achitate de catre producatorul de energie termica "Bioenergy" catre E.On, pentru facturile restante la gaz metan si electricitate.
Ion Lungu a declarat ca in cursul zilei de marti, Primaria Suceava a platit 500.000 de lei pentru incalzirea unitatilor scolare.


Stiri asemanatoare:

sursa foto ANM Cod portocaliu de ger pentru judetul Suceava Cod portocaliu de ger pentru judetul Suceava
Administratia Nationala de Metorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu de ger, valabila in peste jumatate de ta...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+